PIRLOS Spisekort

Pirlos køkken drager inspiration fra det regionale italienske køkken og er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner.

Du kan altid spørge vores personale om allergener eller kontakte os pr. mail.

Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.

Snacks ⎮ Antipasti


Marinerede oliven (v)

m. citron & rosmarin

70,-

Grillet zucchini

m. asparges-mayo, revet gedeost & oregano

95,-

Khachapuri (v)

– ostefyldt fladbrød m. knuste kartofler, ramsløg & parmesan

95,-

Polpette af lam (3 stk)

m. mynte yoghurt & pecorino

95,-

Coppa di Parma

m. gnocco fritto (friteret brød fra Emilia Romagna)

120,-

Dampede hvide asparges (v)

m. sauce Gribiche, kørvel & syltet asparges

125,-

Rimmet helleflynder

m. syltet grøn tomat & spicy tomat-vinaigrette

125,-

Oksetatar

m. ramsløgsmayo, radise, kapersbær & bottarga

130,-

Burrata (v)

m. ærtepesto, mynte & pistacienødder

130,-

Forretter | Primi


Surdejs-cavatelli

m. hjemmelavet salsiccia, palmekåls-pesto & pinjekerner

155,- / 185,-

Triangoli di melanzane

m. toamt beaurre blanc & parmesan (v)

155,- / 185,

Risotto (v)

m. mojo rojo, syltet fennikel & burrata

155,- / 185,-

Hovedretter ⎮ Secondi


Ovnristet torsk

m. grønne asparges & havesyre-hollandaise

205,-

Grillet Label Rouge kylling

m. guanciale, ærter, nye løg & blanquette sauce

205,-

Bistecca Grigliata (Grillet dele-Rib Eye på ben – 450g pr. person)

m. grøn salat, ovnristede kartofler, salsa verde & grillet citron

465,- pr. person

NB: Bistecca Grigliata skal bestilles pr mail minimum 2 dage i forvejen – til minimum 2 personer – er andet ikke oplyst tilberedes kødet Medium Rare

Desserter  ⎮  Dolce


Affogato

vanilleis & espresso

65,- (tilføj amaretto: +40,-)

Limoncello-sorbet

m. kandiseret citronskal & Pirlos limoncello

65,-

Pavlova

m. rabarber, yoghurt-mousse & iscreme på vilde fennikelblomster

95,-

Ost

m. knækbrød & sødt

60,-

Husets is

Limoncello-sorbet / Vanille / Mocca chocolate chip / hasselnød / Tiramisu

pr kugle: 40,-

Tilvalg  ⎮ Contorni


Hjertesalat

m. tomat-vinaigrette & parmesan (v)

50,

Nye kartofler

m. pisket gremolata-smør (v)

65,-

"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu


Polpette af lam

m. mynte yoghurt & pecorino

Burrata (v)

m. ærtepesto, mynte & pistacienødder

Coppa di Parma

m. gnocco fritto (friteret brød fra Emilia Romagna)

Agnolotti di Scampi

m. rejer, syltede cherrytomater & bisque

Grillet Label Rouge kylling

m. guanciale, ærter, nye løg & blanquette sauce

Pavlova

m. rabarber, yoghurt-mousse & iscreme på vilde fennikelblomster

 

Bestilles af hele bordet

575,-