PIRLOS Spisekort

Pirlos køkken drager inspiration fra det regionale italienske køkken og er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner.

Du kan altid spørge vores personale om allergener eller kontakte os pr. mail.

Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.

Snacks ⎮ Antipasti


Marinerede oliven (v)

m. citron & rosmarin

70,-

Coppa

m. friske figner, balsamico denso & basilikum

85,-

Arancini ” Margherita” (2 stk) (v)

– Fried risotto balls w. tomato & smoked mozzarella

85,-

Grillet aubergine (v)

m. tahini verde, gedeost, kikærter, granatæble & koriander

85,-

Grillede løg (v)

m. smørbønne-hummus, sumak & grillet kartoffel-fladbrød

95,-

“Montanara”

m. salsiccia, peperonata & stracciatella

95,-

Burrata (v)

m. zucchini, løvstikke salsa verde & piment d’espelette

110,-

Oksetartar

m. langtidsbagte cherrytomater, basilikumsmayo & parmesan

115,

Tuna crudo

m. mini tomater, rosenpeber-mayo, kapers & Gordal oliven

140,-

Forretter | Primi


Agnolotti

m. kalvefars, rosmarin & salvie-smørsauce

120,- / 170,-

Ricotta Cavatelli “Cacio e Pepe” (v)

m. pecorino & friskkværnet peber

120,- / 170,

Fregola Sarda (v)

m. kantareller, sort trompetsvamp & parmesan

135,- / 185,-

Hovedretter ⎮ Secondi


Grillet sværdfisk

m. salsa vergine & krabbe-involtino

190,-

Kalvefilet “Milanese”

m. parmesan, rucola & confiterede cherrytomater

190,-

Desserter  ⎮  Dolce


Affogato

vanilleis & espresso

65,- (tilføj amaretto: +40,-)

Limoncello-sorbet

m. kandiseret citronskal & Pirlos limoncello

65,-

“Brioche con gelato”

– Citron-iscreme i brioche m. hvid chokolade-crumble

95,-

Ost

m. knækbrød & sødt

60,-

Husets is

Limoncello-sorbet / Vanille / Mocca chocolate chip / Popcorn / Figenblad

pr kugle: 40,-

Tilvalg  ⎮ Contorni


Ovnristede kartofler (v)

50,-

Hjertesalat

m. tomat-vinaigrette & parmesan (v)

50,-

"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu


Oksetartar / Coppa / Burrata

Agnolotti

m. kalvefars, rosmarin & salvie-smørsauce

Kalvefilet Milanese

m. citron, rucola & confiterede cherrytomater

“Brioche con gelato”

-Citron-iscreme i brioche m. hvid chokolade-crumble

Bestilles af hele bordet

550,-