PIRLOS Spisekort

Pirlos køkken drager inspiration fra det regionale italienske køkken og er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner.

Du kan altid spørge vores personale om allergener eller kontakte os pr. mail.

Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.

Snacks ⎮ Antipasti


Marinerede oliven

m. citron & rosmarin

45,-

Calamari

m. røget mayo & citron

65,-

Prosciutto stagionato di Norcia

Saltet og lufttørret skinke

70,-

Grillet zucchini

m. parmesan-sauce, oregano & ricotta salata (v)

70,-

Scampi fritti (2 stk)

m. diavola-dip & citron

70,-

Burrata

m. olivenolie

75,-

Polpette af lam

m. mynte-yoghurt & pecorino

75,-

Crudo af kammusling

m. passionsfrugt, agurk, koriander & puffede ris

85,-

“Vitello Tonnato”

m. tuntartar, oksemørbrad & rucola

115,-

Forretter | Primi


Risotto limone

m. citron, basilikum & mozzarella

115,-

Cappelletti Verdi

m. braiseret porre, svampecreme & miso beurre blanc (v)

115,-

Strozzapreti

m. tomat-vodkasauce, guanciale & parmesan

115,-

Hovedretter ⎮ Secondi


Cacciuco (toscansk fiske-ragout)

m. havtaske, rødfisk, blæksprutte & muslinger

190,-

Urtefarseret perlehønebryst

m. karl johan-sauce & cime di rapa

175,-

Desserter  ⎮  Dolce


Affogato

vanilleis & espresso

65,- (tilføj amaretto: +40,-)

Blodappelsin-budino

m. karamelliseret hvid chokolade, hibiscus & solbær  

90,-

Ost

m. knækbrød & sødt

60,-

Husets is

Tiramisu / Chokolade-sorbet / Hindbær-sorbet  / Limoncello-sorbet / Vanille

pr kugle: 35,-

Tilvalg  ⎮ Contorni


Insalata di Fagioli (v)

bønnesalat

50,-

Ovnristede kartofler (v)

m. rosmarin, hvidløg & olivenolie 

50,-

Hjertesalat

m. ansjos, kærnemælk & parmesan

50,-

"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu


Calamari / Grillet zucchini / Polpette / Burrata

Cappelletti Verdi

m. braiseret porre, svampecreme og miso beurre blanc

Urtefarseret perlehønebryst

m. karl johan-sauce & cime di rapa

Blodappelsin-budino

m. karamelliseret hvid chokolade, hibiscus & solbær

Bestilles af hele bordet

455,-