PIRLOS Spisekort

Pirlos køkken drager inspiration fra det regionale italienske køkken og er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner.

Du kan altid spørge vores personale om allergener eller kontakte os pr. mail.

Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.

Snacks ⎮ Antipasti


Marinerede oliven (v)

m. citron & rosmarin

70,-

Foccacia Romana (v)

m. tomater, basilikum & stracciatella 

70,-

San Daniele

Lufttørret skinke

80,-

Scampi fritti (2 stk)

m. diavola-dip & citron

80,-

Polpette af lam

m. mynte-yoghurt & pecorino

80,-

Insalata di polpo

m. blæksprutte, artiskok, kartofler & selleri

85,-

Burrata (v)

m. radiser, sukkerærter & citron-vinaigrette

90,-

Oksetartar

m. langtidsbagte cherrytomater, boghvede & mayo på løg-aske

95,-

Asparges-tærte

m. Pirlos lardo, asparges-crudité & karl johan mayo

110,-

Forretter | Primi


Risotto

m. muslinger, karamelliseret fennikel & mascarpone

120,-

Ravioli doppio

m. nduja, urte-ricotta & salvie 

120,-

Surdejs-cavatelli

m. ærtecréme, hestebønner & ricotta salata (v)

120,-

Hovedretter ⎮ Secondi


Ovnristet torsk

m. grønne asparges, ærter & muslingesauce

180,-

Grillet svinenakke

m. grillede nye løg, saltet citron & oliven-sky

180,-

Desserter  ⎮  Dolce


Affogato

vanilleis & espresso

65,- (tilføj amaretto: +40,-)

Rabarber crostata

pocheret rabarber, frangipane & yoghurt-is

90,-

Ost

m. knækbrød & sødt

60,-

Husets is

Hindbær-sorbet  / Limoncello-sorbet / Vanille / Mocca chocolate chip / Tiramisu / Kokos-lime

pr kugle: 35,-

Tilvalg  ⎮ Contorni


Blomkål (v)

m. hasselnød, sultana & kapers

50,-

Ovnristede kartofler (v)

m. rosmarin, hvidløg & olivenolie 

50,-

Hjertesalat

m. ansjos, kærnemælk & parmesan

50,-

"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu


San Daniele / Insalata di polpo/ Polpette / Burrata

Ravioli doppio

m. nduja, urte-ricotta & salvie

Grillet svinenakke

m. grillede nye løg, saltet citron & oliven-sky

Rabarber crostata

 

Bestilles af hele bordet

475,-