PIRLOS Dining Card

Pirlo's cuisine draws inspiration from regional Italian cuisine and is based on solid craftsmanship, good ingredients and Italian traditions.

You can always ask our staff about allergens or contact us by email.

Reservations are made for daily changes to the menu.

Snacks ⎮ Antipasti


Marinerede oliven (v)

m. citron & rosmarin

70,-

Melanzane fritte (2 pcs) (v)

m. mozzarella, basilikum & tomatsauce

80,-

Grillet kalvehjerte

m. romesco sauce, olivenolie & røget havsalt

95,-

Lomo

m. quatro formaggi-créme, pærer, radicchio & friske figner

95,-

Tun-carpaccio

m. spæde salater, dild, basilikum, kaspers & citron

115,-

Agnello tonato

– tyndskåret lammeculotte m. tun-sauce & brøndkarse

120,-

Grillede kammuslinger

m. mandel-sauce, dild, ørredrogn & ristede mandler

125,-

Burrata Giardiniera (v)

– syltede og fermenterede grøntsager & laurbærolie

130,-

Forretter | Primi


Capunti vongole

m. hjertemuslinger, cherrytomat, chili & hvidløg

155,- / 185,-

Agnolotti (v)

m. cremet gedeost, confiterede cherrytomater, knoldselleri, purløg & sort trøffel

155,- / 185,

Risotto (v)

m. græskar, miso & ristede kastanjer

155,- / 185,-

Hovedretter ⎮ Secondi


Ovnristet torsk

m. ragú af limabønner, grønne bønner, salsa verde & nduja-vinaigrette

220,-

Grillet andebryst

m. appelsin-gastrique, stegte pærer & palmekål

225,-

Bistecca Grigliata (Grillet dele-Rib Eye på ben – 450g pr. person)

m. grøn salat, kartofler & grillet citron

465,- pr. person

NB: Bistecca Grigliata skal bestilles pr mail minimum 2 dage i forvejen – til minimum 2 personer – er andet ikke oplyst tilberedes kødet Medium Rare

Desserter  ⎮  Dolce


Affogato

vaniljeis & espresso

65,- (tilføj amaretto: +40,-)

Limoncello-sorbet

m. kandiseret citronskal & Pirlos limoncello

65,-

Dulce de leche

m. rug-cookie, appelsin & fior di latte-is på gedemælk

105,-

Ost (2 slags)

m. knækbrød & sødt

110,-

Husets is

Limoncello-sorbet / Vanille / Hasselnød / Kirsebær – Chocolate chip

pr kugle: 40,-

Tilvalg  ⎮ Contorni


Kål-caesar

m. kærnemælksdressing, surdejscrumble & parmesan (v)

65,-

Olivenolie-ristede kartofler

m. krydret aioli (v)

65,-

"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu


Melanzane fritte (v)

m. mozzarella, basilikum & tomat-mayo

 

Burrata Giardiniera (v)

– syltede og fermenterede grøntsager & laurbærolie

 

Lomo

m. quattro formaggi-crème, pærer, radicchio & friske figner

Agnolotti (v)

m. cremet gedeost, confiterede tomater, knoldselleri, purløg & sort trøffel

Grillet andebryst

m. appelsin-gastrique, stegte kvæder & palmekål

Dulce de leche

m. rug cookie, appelsin & fior di latte is på gedemælk

 

Bestilles af hele bordet

585,-