PIRLOS Dining Card

Pirlo's cuisine draws inspiration from regional Italian cuisine and is based on solid craftsmanship, good ingredients and Italian traditions.

You can always ask our staff about allergens or contact us by email.

Reservations are made for daily changes to the menu.

Snacks ⎮ Antipasti


Marinerede oliven (v)

m. citron & rosmarin

60,-

Pulpo arancini

m. blæksprutte & tomato sugu

95,-

Salumi

finocchiona, salami piccante & peperoncino

95,-

Capocollo

m. grillede syltede peberfrugter, tarallo & provolone

105,-

Grillede hvide asparges

m. crispy pancetta, pecorino & asparges mayo

115,-

Stracciatella (v)

m. konfiteret fennikel, hasselnødder & citronskal

115,-

Yellowtail crudo

m. vild rucola, appelsinfilet, oliven & fennikel crudité

125,-

Forretter | Primi


Agnolotti (v)

m. burrata, ærter, asparges & karamelliseret flødesauce

155,- / 185,-

Pasta cozza

m. blåmuslinger, colatura di alici & sortkålsskud

155,- / 185,-

Hovedretter ⎮ Secondi


Friteret vagtel

m. ramsløg, grillede forårsløg & fregola primavera

205,-

Grillet havbars

m. caponata, grillet citron & mandler

205,-

Bistecca Grigliata (Grillet dele-Rib Eye på ben – 450g pr. person)

m. grøn salat, kartofler & grillet citron

465,- pr. person

NB: Bistecca Grigliata skal bestilles pr mail minimum 2 dage i forvejen – til minimum 2 personer – er andet ikke oplyst tilberedes kødet Medium Rare

Desserter  ⎮  Dolce


Affogato

vaniljeis & espresso

65,- (tilføj amaretto: +40,-)

Limoncello-sorbet

m. kandiseret citronskal & Pirlos limoncello

65,-

Pocheret rabarber

m. lavendel, crema pasticciera & frangipane

110,-

Ost (2 slags)

m. knækbrød & sødt

110,-

Ristet mælkegelato

m. friske jordbær & savoiardi

95,-

Husets is

Limoncello-sorbet / Vanille / Kokos-lime / Mocca / Yuzu-stikkelsbær

pr kugle: 40,-

Tilvalg  ⎮ Contorni


Grøn salat

m. italiensk dressing, surdejscrumble & parmesan (v)

65,-

Olivenolie-ristede kartofler

m. krydret aioli (v)

65,-

"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu


Pulpo arancini

m. blæksprutte & tomat sugu

 

Stracciatella (v)

m. konfiteret fennikel, hasselnødder & citronskal

 

Yellowtail crudo

m. vild rucola, appelsinfilet, oliven & fennikel crudité

Agnolotti (v)

m. burrata, ærter, asparges & brændt flødesauce

Friteret vagtel

m. ramsløg, grillede forårsløg & fregola primavera

Pocheret rabarber

m. lavendel, crema pasticciera & frangipane

 

Bestilles af hele bordet

585,-

En helaftens oplevelse på Pirlo


Du kan booke “en aften på Pirlo” – sid ved bordet hele aftenen, og nyd en vores tasting menu med winepairing

 

 

En aften på Pirlo består af snacks, 8 serveringer, vinmenu (6glas), vand og kaffe. Vinmenuen sættes ud fra den aktuelle menu, og alle vinene er italienske topvine fra de store regioner som f.eks Toscana, Piemonte og Umbrien. Alle vinene er fra Era Ora’s anderkendte vinsamling.

 

Menu og vinmenu sendes ved forespørgsel. 

 

“En aften på Pirlo” kan kun bookes pr. mail. – mail@pirlovinbar.dk

 

Vi anbefaler ankomst mellem kl. 17-18  

Pris pr. person: 1.795,-

Pris med eksklusiv vinmenu: 2.395,-