PIRLOS Spisekort
Pirlos køkken drager inspiration fra det regionale italienske køkken og er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner.
Du kan altid spørge vores personale om allergener eller kontakte os pr. mail.
Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.
Snacks ⎮ Antipasti
Marinerede oliven (v)
m. citron & rosmarin
70,-
Grillet zucchini
m. asparges-mayo, revet gedeost & oregano
95,-
Khachapuri (v)
– ostefyldt fladbrød m. knuste kartofler, ramsløg & parmesan
95,-
Polpette af lam (3 stk)
m. mynte yoghurt & pecorino
95,-
Coppa di Parma
m. gnocco fritto (friteret brød fra Emilia Romagna)
120,-
Dampede hvide asparges (v)
m. sauce Gribiche, kørvel & syltet asparges
125,-
Rimmet helleflynder
m. syltet grøn tomat & spicy tomat-vinaigrette
125,-
Oksetatar
m. ramsløgsmayo, radise, kapersbær & bottarga
130,-
Burrata (v)
m. ærtepesto, mynte & pistacienødder
130,-
Forretter | Primi
Surdejs-cavatelli
m. hjemmelavet salsiccia, palmekåls-pesto & pinjekerner
155,- / 185,-
Triangoli di melanzane
m. toamt beaurre blanc & parmesan (v)
155,- / 185,
Risotto (v)
m. mojo rojo, syltet fennikel & burrata
155,- / 185,-
Hovedretter ⎮ Secondi
Ovnristet torsk
m. grønne asparges & havesyre-hollandaise
205,-
Grillet Label Rouge kylling
m. guanciale, ærter, nye løg & blanquette sauce
205,-
Bistecca Grigliata (Grillet dele-Rib Eye på ben – 450g pr. person)
m. grøn salat, ovnristede kartofler, salsa verde & grillet citron
465,- pr. person
NB: Bistecca Grigliata skal bestilles pr mail minimum 2 dage i forvejen – til minimum 2 personer – er andet ikke oplyst tilberedes kødet Medium Rare
Desserter ⎮ Dolce
Affogato
vanilleis & espresso
65,- (tilføj amaretto: +40,-)
Limoncello-sorbet
m. kandiseret citronskal & Pirlos limoncello
65,-
Pavlova
m. rabarber, yoghurt-mousse & iscreme på vilde fennikelblomster
95,-
Ost
m. knækbrød & sødt
60,-
Husets is
Limoncello-sorbet / Vanille / Mocca chocolate chip / hasselnød / Tiramisu
pr kugle: 40,-
Tilvalg ⎮ Contorni
Hjertesalat
m. tomat-vinaigrette & parmesan (v)
50,
Nye kartofler
m. pisket gremolata-smør (v)
65,-
"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu
Polpette af lam
m. mynte yoghurt & pecorino
Burrata (v)
m. ærtepesto, mynte & pistacienødder
Coppa di Parma
m. gnocco fritto (friteret brød fra Emilia Romagna)
–
Agnolotti di Scampi
m. rejer, syltede cherrytomater & bisque
–
Grillet Label Rouge kylling
m. guanciale, ærter, nye løg & blanquette sauce
–
Pavlova
m. rabarber, yoghurt-mousse & iscreme på vilde fennikelblomster