PIRLOS Spisekort
Pirlos køkken drager inspiration fra det regionale italienske køkken og er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner.
Du kan altid spørge vores personale om allergener eller kontakte os pr. mail.
Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.
Snacks ⎮ Antipasti
Marinerede oliven (v)
m. citron & rosmarin
70,-
Foccacia Romana (v)
m. tomater, basilikum & stracciatella
70,-
San Daniele
Lufttørret skinke
80,-
Scampi fritti (2 stk)
m. diavola-dip & citron
80,-
Polpette af lam
m. mynte-yoghurt & pecorino
80,-
Insalata di polpo
m. blæksprutte, artiskok, kartofler & selleri
85,-
Burrata (v)
m. radiser, sukkerærter & citron-vinaigrette
90,-
Oksetartar
m. langtidsbagte cherrytomater, boghvede & mayo på løg-aske
95,-
Asparges-tærte
m. Pirlos lardo, asparges-crudité & karl johan mayo
110,-
Forretter | Primi
Risotto
m. muslinger, karamelliseret fennikel & mascarpone
120,-
Ravioli doppio
m. nduja, urte-ricotta & salvie
120,-
Surdejs-cavatelli
m. ærtecréme, hestebønner & ricotta salata (v)
120,-
Hovedretter ⎮ Secondi
Ovnristet torsk
m. grønne asparges, ærter & muslingesauce
180,-
Grillet svinenakke
m. grillede nye løg, saltet citron & oliven-sky
180,-
Desserter ⎮ Dolce
Affogato
vanilleis & espresso
65,- (tilføj amaretto: +40,-)
Rabarber crostata
pocheret rabarber, frangipane & yoghurt-is
90,-
Ost
m. knækbrød & sødt
60,-
Husets is
Hindbær-sorbet / Limoncello-sorbet / Vanille / Mocca chocolate chip / Tiramisu / Kokos-lime
pr kugle: 35,-
Tilvalg ⎮ Contorni
Blomkål (v)
m. hasselnød, sultana & kapers
50,-
Ovnristede kartofler (v)
m. rosmarin, hvidløg & olivenolie
50,-
Hjertesalat
m. ansjos, kærnemælk & parmesan
50,-
"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu
San Daniele / Insalata di polpo/ Polpette / Burrata
–
Ravioli doppio
m. nduja, urte-ricotta & salvie
–
Grillet svinenakke
m. grillede nye løg, saltet citron & oliven-sky
–
Rabarber crostata