PIRLOS Spisekort
Pirlos køkken drager inspiration fra det regionale italienske køkken og er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner.
Du kan altid spørge vores personale om allergener eller kontakte os pr. mail.
Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.
Snacks ⎮ Antipasti
Marinerede oliven (v)
m. citron & rosmarin
70,-
Ristede jordskokker
m. kærnemælks-ceasar, feta & solsikkekerner
85,-
Frittatine
m. mortadella, ærter, basilikum & mozzarella
90,-
Smørstegte rosenkål
m. grillet hvidkål, surdejscrumble & tonnato-sauce
90,-
Chicken wings (5 stk)
m. spicy chili honning
100,-
Prosciutto San Daniele
m. gnocco fritto (friteret brød fra Emilia Romagna)
115,-
Oksetatar
m. syltede beder, rosenpeber-mayo, peberrod & hasselnødder
125,
Burrata (v)
m. blodappelsin-vinaigrette & syltet fennikel
125,-
Forretter | Primi
Agnolotti “Carbonara”
m. æggeblomme, pancetta & parmesan
135,- / 175,
Risotto
m. artiskokhjerter, rucola & burrata
135,- / 175,-
Tajarin
m. sort trøffel, lagret parmesan & smør (v)
165,- / 205,-
Hovedretter ⎮ Secondi
Ovnristet torsk
m. Caponata Siciliana & basilikum
195,-
Farseret fasanbryst
m. trøffelfars, pastinak & gremolata-hollandaise
195,-
Desserter ⎮ Dolce
Affogato
vanilleis & espresso
65,- (tilføj amaretto: +40,-)
Limoncello-sorbet
m. kandiseret citronskal & Pirlos limoncello
65,-
Chokolade “torta”
m. pocheret pære & vaniljeis
95,-
Ost
m. knækbrød & sødt
60,-
Husets is
Limoncello-sorbet / Vanille / Mocca chocolate chip / Chokoladesorbet / Popcorn
pr kugle: 40,-
Tilvalg ⎮ Contorni
Ovnristede kartofler
m. rosmarin (v)
50,-
Hjertesalat
m. tomat-vinaigrette & parmesan (v)
50,-
"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu
Frittatine
m. mortadella, ærter, basilikum & mozzarella
Burrata (v)
m. pesto trapanese & røgede mandler
Prosciutto San Daniele
m. gnocco fritto (friteret brød fra Emilia Romagna)
–
Agnolotti “Carbonara”
m. æggeblomme, pancetta & parmesan
–
Farseret fasanbryst
m. trøffelfars, pastinak & gremolata-hollandaise
–
Chokolade “torta”
m. pocheret pære & vaniljeis