PIRLOS Spisekort

Pirlos køkken drager inspiration fra det regionale italienske køkken og er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner.

Du kan altid spørge vores personale om allergener eller kontakte os pr. mail.

Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.

Snacks ⎮ Antipasti


Marinerede oliven (v)

m. citron & rosmarin

70,-

Ristede jordskokker

m. kærnemælks-ceasar, feta & solsikkekerner

85,-

Frittatine

m. mortadella, ærter, basilikum & mozzarella

90,-

Smørstegte rosenkål

m. grillet hvidkål, surdejscrumble & tonnato-sauce

90,-

Chicken wings (5 stk)

m. spicy chili honning

100,-

Prosciutto San Daniele

m. gnocco fritto (friteret brød fra Emilia Romagna)

115,-

Oksetatar

m. syltede beder, rosenpeber-mayo, peberrod & hasselnødder

125,

Burrata (v)

m. blodappelsin-vinaigrette & syltet fennikel

125,-

Forretter | Primi


Agnolotti “Carbonara”

m. æggeblomme, pancetta & parmesan

135,- / 175,

Risotto

m. artiskokhjerter, rucola & burrata

135,- / 175,-

Tajarin

m. sort trøffel, lagret parmesan & smør (v)

165,- / 205,-

Hovedretter ⎮ Secondi


Ovnristet torsk

m. Caponata Siciliana & basilikum

195,-

Farseret fasanbryst

m. trøffelfars, pastinak & gremolata-hollandaise

195,-

Desserter  ⎮  Dolce


Affogato

vanilleis & espresso

65,- (tilføj amaretto: +40,-)

Limoncello-sorbet

m. kandiseret citronskal & Pirlos limoncello

65,-

Chokolade “torta”

m. pocheret pære & vaniljeis

95,-

Ost

m. knækbrød & sødt

60,-

Husets is

Limoncello-sorbet / Vanille / Mocca chocolate chip / Chokoladesorbet / Popcorn

pr kugle: 40,-

Tilvalg  ⎮ Contorni


Ovnristede kartofler

m. rosmarin (v)

50,-

Hjertesalat

m. tomat-vinaigrette & parmesan (v)

50,-

"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu


Frittatine

m. mortadella, ærter, basilikum & mozzarella

 

Burrata (v)

m. pesto trapanese & røgede mandler

 

Prosciutto San Daniele

m. gnocco fritto (friteret brød fra Emilia Romagna)

Agnolotti “Carbonara”

m. æggeblomme, pancetta & parmesan

Farseret fasanbryst

m. trøffelfars, pastinak & gremolata-hollandaise

Chokolade “torta”

m. pocheret pære & vaniljeis

 

Bestilles af hele bordet

565,-