PIRLOS Dining Card
Pirlo's cuisine draws inspiration from regional Italian cuisine and is based on solid craftsmanship, good ingredients and Italian traditions.
You can always ask our staff about allergens or contact us by email.
Reservations are made for daily changes to the menu.
Snacks ⎮ Antipasti
Marinerede oliven (v)
m. citron & rosmarin
70,-
Melanzane fritte (2 pcs) (v)
m. mozzarella, basilikum & tomatsauce
80,-
Grillet kalvehjerte
m. romesco sauce, olivenolie & røget havsalt
95,-
Lomo
m. quatro formaggi-créme, pærer, radicchio & friske figner
95,-
Tun-carpaccio
m. spæde salater, dild, basilikum, kaspers & citron
115,-
Agnello tonato
– tyndskåret lammeculotte m. tun-sauce & brøndkarse
120,-
Grillede kammuslinger
m. mandel-sauce, dild, ørredrogn & ristede mandler
125,-
Burrata Giardiniera (v)
– syltede og fermenterede grøntsager & laurbærolie
130,-
Forretter | Primi
Capunti vongole
m. hjertemuslinger, cherrytomat, chili & hvidløg
155,- / 185,-
Agnolotti (v)
m. cremet gedeost, confiterede cherrytomater, knoldselleri, purløg & sort trøffel
155,- / 185,
Risotto (v)
m. græskar, miso & ristede kastanjer
155,- / 185,-
Hovedretter ⎮ Secondi
Ovnristet torsk
m. ragú af limabønner, grønne bønner, salsa verde & nduja-vinaigrette
220,-
Grillet andebryst
m. appelsin-gastrique, stegte pærer & palmekål
225,-
Bistecca Grigliata (Grillet dele-Rib Eye på ben – 450g pr. person)
m. grøn salat, kartofler & grillet citron
465,- pr. person
NB: Bistecca Grigliata skal bestilles pr mail minimum 2 dage i forvejen – til minimum 2 personer – er andet ikke oplyst tilberedes kødet Medium Rare
Desserter ⎮ Dolce
Affogato
vaniljeis & espresso
65,- (tilføj amaretto: +40,-)
Limoncello-sorbet
m. kandiseret citronskal & Pirlos limoncello
65,-
Dulce de leche
m. rug-cookie, appelsin & fior di latte-is på gedemælk
105,-
Ost (2 slags)
m. knækbrød & sødt
110,-
Husets is
Limoncello-sorbet / Vanille / Hasselnød / Kirsebær – Chocolate chip
pr kugle: 40,-
Tilvalg ⎮ Contorni
Kål-caesar
m. kærnemælksdressing, surdejscrumble & parmesan (v)
65,-
Olivenolie-ristede kartofler
m. krydret aioli (v)
65,-
"Oplev Pirlo" - 4 Retters menu
Melanzane fritte (v)
m. mozzarella, basilikum & tomat-mayo
Burrata Giardiniera (v)
– syltede og fermenterede grøntsager & laurbærolie
Lomo
m. quattro formaggi-crème, pærer, radicchio & friske figner
–
Agnolotti (v)
m. cremet gedeost, confiterede tomater, knoldselleri, purløg & sort trøffel
–
Grillet andebryst
m. appelsin-gastrique, stegte kvæder & palmekål
–
Dulce de leche
m. rug cookie, appelsin & fior di latte is på gedemælk